Wie ben ik?

Aangenaam. Ik ben Evelien van Nieuwkoop – Slappendel, 22 jaar en het gezicht achter Lien photography. Fotograferen is een grote passie van mij. Het voor mij een uitdaging om beelden vast te leggen die kloppen. Puur. Intiem. Liefdevol.

Wat doe ik?

Naast het fotograferen volg ik de studie tot juffrouw van het basisonderwijs. Ik ben dol op lachende gezichten, verrassende persoonlijkheden en mensen met passie. Ook houd ik van natuurlijk licht en emotie. Ik ben christen en woonachtig in Boskoop, verliefd op mijn man Aron en moeder van Jefta en Cores.

Ik heb de ‘Introductie tot Beloved’ gevolgd bij Florence Bavinck en ik heb de opleiding ‘Natuurlijk licht fotografe’ bij Willie Kers afgerond. Beide zijn voor mij een grote inspiratiebron geweest en hebben mij gevormd tot de fotograaf die ik nu ben.

Wat is Lien photography?

Lien photography is sinds augustus 2013 officieel een bedrijf. Mijn visie is dat ieder mens uniek is. Ik wil een persoon vastleggen zoals diegene is. En terwijl ik fotografeer ben ik gefocust op het licht, zodat de foto op z’n best gemaakt wordt.

2013

Sinds wanneer bestaat Lien photography?

50mm

Meest gebruikte lens?

35

Hoeveel bruiloften vastgelegd?

24/6 (ma-za)

Wanneer bereikbaar?